• Joepiejee want iedereen mocht mee naar.... het Speelpaleis

  Donderdag 27 oktober  zijn we samen met de muizenklas naar het speelpaleis  geweest ( de binnenspeeltuin van onze scholengemeenschap). Alle kleuters konden er ravotten op de speciale fietsen, op de trampoline, in het ballenbad, op het springkasteel, in het huisje, en er werd zelfs spontaan van schooltje gespeeld. Zelfs de juffen  waren even kinds en zaten even of de kleuterfietsen, de trampoline en vooral op het springkasteel. De kindjes (en juffen) hebben zoveel plezier gemaakt dat ze ’s middags allemaal doodop waren!

  020.JPG

   

  Lees meer...

 • Wie loopt daar op zijn minivoetjes door het bos?

  He daar klein mannetje, neen je hoeft niet bang te zijn .. Ik zal je niets doen want jij bent mijn kleine lieve kaboutervriend! Onze poezenkindjes hadden deze week heel wat kleine kaboutervriendjes bij. Wat leuk om met zo veel in de klas te zijn. Zelfs onze kleine Marie (klaspop) had zich in een kabouter verkleed. Wat een gekkerd!

  kabouter.jpeg  

  Lees meer...

 • We hebben een nieuw poezenvriendje in de klas

  Sinds maandag hebben we er een nieuw vriendje bij in de klas. 

  Baba(-loluwa) is terug van weggeweest. Nu is het nog even in het Engels te doen maar de kindjes helpen hem al goed mee om de klasgewoontes en vooral de Nederlandse taal te leren kennen!

   

  DSC02531.JPG

   

 • Help de man van juf Laury

  Juf Laury haar man is nog steeds op zoek naar een geschikte stamceldonor. Er is zelfs een oproep geplaats in de krant en op TV OOST (u kan dit filmpje bekijken op http://www.tvoost.be/nl/2011-10-13/zottegemse-familie-dringend-op-zoek-naar-gepaste-stamceldonor). Iedereen die zich registreert kan misschien kans maken om die ene juiste persoon te zijn dat Jeroen zijn leven kan redden.

   

  http://www.tvoost.be/nl/2011-10-13/studiogesprek-rode-kruis

   

  ** Geniet van iedere dag samen, want soms kan het keren van de ene op de andere dag **

  artikel jeroen.jpg

 • fruit als 10-uurtje

  Mmmmm, fruit !!!
  Onze school waakt mee over de gezondheid van de kindjes (en hun tandjes). 

  Daarom eten wij dagelijks als tienuurtje een overheerlijk stukje fruit (graag voorgesneden) en pas in de namiddag een koekje of overgebleven boterham.

  Op woensdag hebben we ons fruitproject "Tutti Frutti"

  Alvast een hele dikke duim voor de mama's en papa's die iedere dag een stukje fruit meegeven aan hun kleine kapoen (en dit is zeker al meer dan de helft van de klas). Het is leuk om hen zo een gezond tussendoortje met smaak te zien smullen!!! 

   

  Naamloos.jpg

 • Week van het bos

  Laarsjes mogen zo vlug mogelijk meegegeven worden zodat wij ons schoolbos kunnen verkennen! Het liefste ten laatste dinsdag meegeven aub. 

  (met NAAM erin !!!)  De laarsjes blijven een hele week op school.

   

  Lees meer...

 • Nieuwsbrief

  Wie graag op de hoogte blijft van onze klasblog kan zich steeds inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan hoeft u niet telkens de hele site te controleren op nieuwe berichten. U krijgt telkens een mail van zodra de klasblog aangevuld wordt.

   

  Inschrijven voor de nieuwsbrief kan links onderaan op de site bij "nieuwsbrief"

  Lees meer...