• Fotograaf: 21 februari

  Vrijdag 21 februari komt 's morgens de fotograaf langs.

  Hopelijk zijn alle zieke kindjes tegen dan genezen zodat het een voltallige klasfoto wordt.

  We halen onze mooiste lach boven maar daarop zijn de poezenkindjes al goed getraind Afgesloten.

  Lees meer...

 • Hoe doe je nu die moeilijke jas aan ...?

  ... Dat is de vraag dat heel wat kindjes zich afvragen. Een reden te meer om eens goed te oefenen op de jas aan te doen en zelf eens te proberen of de rits dicht gaat.

  Vanaf nu is het de bedoeling dat de kleuters zelfstandig hun jas aandoen. Er wordt zo min mogelijk geholpen door de juffen. Enkel de jas dichtdoen en het aankleden met sjaal en muts wordt door de juf gedaan.

  hygiene 176.JPG

  Lees meer...

 • Beetje vertraging

  Beste ouders,

  Het is de laatste tijd zo leuk in de klas dat ik volgend probleem heb. Omdat ik u graag wil betrekken bij het klasgebeuren neem ik heel veel foto's. Achteraf zie ik dan zelf hoeveel foto's er op het geheugenkaartje staan (en geloof me, het zijn er super veel). Momenteel is het een beetje selecteren welke foto's op de blog kunnen komen. Heel veel werk dus als u weet dat een foto uploaden niet zo snel gaat. Ik doe mijn best om alles op de blog te krijgen aangezien er nog enkele thema's moeten upgeload worden.

  Ik kan u vertellen dat er nog 3 hele leuke weken op het programma staan, dus ik zal maar tijdig voldoende plaats maken op mijn fototoestel.

  Mijn excuses voor de vertraging aangezien ik weet dat u een wekelijkse volger ben Lachen. U krijgt een nieuwsbrief van zodra alles aangevuld is.

  (Er is trouwens een foutje geslopen in de foto's bij het thema zintuigen. Dit wordt ook zo spoedig moglijk in orde gebracht.)

   

  0000000684.gif

  Lees meer...