• Fijne vakantie toegewenst aan al mijn schatten en hun ouders

  Alvast bedankt voor de massa's cadeautjes. U hoefde dit helemaal niet te doen. Ik zou al superblij geweest zijn met een hele dikke kus en knuffel waar ik het hele jaar door al van overladen werd! Sowieso ga ik een hele vakantie kunnen genieten van de allerlaatste kusjes en knuffels die ik gekregen heb op de laatste schooldag!

  Maar nogmaals bedankt. Ik hoop dat ik snel de toestemming krijg voor sporthervatting want al die chocolade en koekjes zullen niet gezond zijn voor mijn lijn de hele vakantie. Ook bedankt voor de decoratiecadeautjes. Deze zullen snel een mooie plaats krijgen van zodra de verbouwingswerken afgerond zijn Knipogen.

  Bij deze wens ik jullie allemaal een prettige vakantie en tot 1 september.

   

   

  Prettige-vakantie2.jpeg

   

  Lees meer...

 • Laatste feestje in de poezenklas

  Bij een laatste schooldag hoort natuurlijk een feestje en feestelijke wensen met vele vakantiegroetjes!

  Ik kan u er wel bij vertellen dat de feestsfeer optimaal was en de kinderen echt nog genoten hebben van hun laatste schooldag. Excuses indien ze geen honger meer hadden, er waren nochtans ook gezonde feestsnacks Lachen.

   

  (Het fototoestel was thuis wegens afbraakwerken vandaar de iets mindere kwaliteit van de foto's met de gsm. Ik had ook nog een heel grappig filmpje maar blijkbaar is er iets misgegaan met het gsmgeheugen waardoor ik dit helaas niet kan delen met u.)

  20140627_095304.jpg

  Lees meer...

 • Drijven of zinken, zweven of vallen?

  Wat is dat nu voor een gek woord? We leerden het met verschillende voorwerpen en konden op voorhand raden wat het voorwerp ging doen. Helaas was er gebrek aan tijd om verder te experimenteren in de hoekjes. Een aanrader dus in de zomervakantie Lachen.

  DSC00593.JPGDSC00594.JPGDSC00595.JPGDSC00596.JPGDSC00597.JPGDSC00598.JPG

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  DSC00599.JPGDSC00600.JPGDSC00602.JPGDSC00603.JPG

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Omdat het buiten zo mooi weer was voor de vakantie, konden we verder experimenteren. Hoe kan je een frisbee het beste laten zweven zonder dat die op de grond valt? En kan een bal ook zweven?

  DSC00604.JPGDSC00605.JPGDSC00606.JPGDSC00607.JPGDSC00608.JPGDSC00609.JPG

   

   

   

   

  Lees meer...

 • We leren over zand

  Hoe maak je nu een perfect zandkasteel? Met droog zand valt alles in elkaar, doe je er teveel water bij dan krijg je het niet uit het figuurtje. De oplossing is heel eenvoudig: een beetje zand en een beetje water bij elkaar mengen en dan lukt het perfect. Ik had toch slimme poezenkindjes in de klas!!

  DSC00531.JPG

  Lees meer...