• We gaan sporten

  Naar aanleiding van de scholenveldloop hielden ook wij een sportieve week waarbij verschillende sporten aan bod kwamen, zowel om gewoon eens te leren kennen als uit te voeren.

   

  DSC01371.JPG

   

  Lees meer...

 • Strapdag 2014

  Op vrijdag 19 september was het strapdag en werd de straat helemaal afgesloten voor de auto's. De kleuters en leerlingen kregen de hele dag de kans om op straat te spelen en de fietsvaardigheid te oefenen. Een springkasteel in het midden van de weg zorgde voor ontspanning, maar ik denk dat het gratis ijsje (gekregen van Rita) nog voor het meeste genot zorgde. Geniet maar mee van de mooie sfeerbeelden.

   

  DSC01271.JPG

  Lees meer...

 • Een klein vliegje...

  Vraagt u zich gedurende de schooldag wel eens af wat wij allemaal doen in de klas? Zou u graag willen weten wat uw kleine kapoen allemaal uitspookt op een dag?

  Daarom laat ik u even vanuit mijn positie als leerkracht meekijken wat ik allemaal kan zien en kan horen in de klas Lachen

  DSC00937.JPG

  Lees meer...

 • We leren onze vriendjes kennen ...

  Beste ouders,

   

  Met enige vertraging krijgt u toch nog de foto's van de eerste schoolweken te zien. De kleuters mochten op eigen tempo alle hoekjes van de klas gaan verkennen om gelijktijdig ook de afspraken van die hoekjes te leren kennen. De ene keer ging het natuurlijk al wat makkelijker dan de andere keer Lachen.

  Gedurende de eerste 2 weken hebben de kleuters niet alleen de klas mogen verkennen. Er werden ook heel wat gezamenlijke activiteiten aangeboden of activiteiten die te maken hadden met het thema. Kijk maar mee naar de sfeerbeelden.

  DSC01066.JPG

   

  Lees meer...