• Hiep hiep hoera voor juf Lieve

  Omdat we op uitstap waren naar het dorp van Wouter Kabouter, kregen we enkele dagen later een hele lekkere traktatie voor de verjaardag van juf Lieve! Vooral de poes uit marsepein kon op heel wat enthousiasme rekenen.

  DSC02111.JPG

 • Uitgenodigd in het dorp van Wouter kabouter

  Vrijdagochtend ... en speciale ochtend want velen hadden kabouterkriebeltjes in de buik. De busrit kon niet snel genoeg gaan! Tot wanneer we plots aan het dorp van Wouter Kabouter aan kwamen. "Waaaaauuuuuuuwww, moet je daar kijken!", "Kijk hier loopt een pad, misschien staat Wouter Kabouter daar!", "Juf zijn we nu in het kabouterdorp?". Dit zijn maar enkele van de enthousiaste opmerkingen die ik kon opvangen.
  In het dorp hadden we het zo druk dat de tijd gewoon voorbij vloog. Verschillende spelletjes werden er gespeeld. We keken naar een paddenstoeldans, en naar een filmpje waarin te zien is hoe een paddenstoel groeit, we maakten puzzels, speelden zelf kabouter en konden mooie tekeningen maken. En dan was er eigenlijk nog zo veel meer. 

  Geniet van de sfeerbeelden van onze supertoffe dag in het kabouterdorp!

   

  DSC01983.JPG

  Lees meer...

 • Wind en regen

  Voor de vakantie werken we rond het thema herfstweer. Het weer zat ons echt mee want we hadden eens een dagje heel veel regen en een dagje heel veel wind.

  DSC00081.JPG

   

  DSC00038.JPG

  Lees meer...