• Kleutersportbox

  Gezellig gaan sporten, dat stond vandaag centraal. De kleuters keken er al lang naar uit om te gaan springen op het springkasteel. Alleen stond er niet 1 springkasteel, er stonden er 4!!!! Naast de springkastelen konden ze ook fietsen, sorteerspelletjes spelen en met het groot spelmateriaal een spel spelen. De sportdienst van Haaltert heeft enorm z'n best gedaan om het voor ons deze namiddag super leuk te maken.

  Helaas heb ik niet van iedere kleuter een foto apart. Wegens ziekte van kinderverzorgster juf Lieve alsook de stagiaire kinderverzorging stond ik er jammer genoeg alleen voor waardoor het wat zoeken was tussen foto's nemen - meespelen en hygiënische taakjes. Mijn excuses dus als uw kind geen foto apart heeft.

   

  Hier kan u kijken naar de sfeerbeelden: foto's kleutersportbox

  DSC03255.JPG

   

  Lees meer...

 • De vriezeman bijt in onze billen

  Het eerste weekje na de kerstvakantie was er een plotse interesse in ijs. Niet zo een lekker smakend ijsje uit het ijssalon of de winkel, maar wel het natuurijs dat gevormd wordt door de vriezeman.

  Wij gingen op ontdektocht om te ontdekken hoe natuurijs er uit ziet, hoe het aanvoelt, hoe je van gewoon water stevig ijs kan maken en wat er kan gebeuren als je ijs vergeet van de verwarming te nemen. Natuurlijk hadden de vriendjes van de klas ook hun winterkledij meegebracht. We bedachten verschillende manieren om de winterkledij wat beter te leren kennen.

  --> Sfeerbeelden Vrieskou en winterweer

  DSC02650.JPG

  Lees meer...

 • We maken kennis met Stip en Vlek

  Daar zijn de twee vrienden Stip en Vlek weer. Stip is gestipt en Vlek is gevlekt. Netjes zoals het hoort. Of niet soms? Chocoladebollen bakken, acrobatenkunstjes uithalen in het circus, op koopjesjacht gaan in de vreemdste schoenenwinkel, dansen in de disco... Het was kijkplezier verzekerd voor onze kleuters!

  tmb4_3063-xx-imgAfbeelding.jpg

  Lees meer...

 • Hiep hiep Hoera voor Fay!!

  1 Januari mag dan wel een speciale dag zijn voor de nieuwjaarswensen. Ten huize Fay mocht er die dag nog een extra taartkaarsje meer uitgeblazen worden want Fay werd op 1 januari als eerste van de klas 4 jaar.

  DSC02730.JPG

   

   

  Bedankt voor je leuke klascadeau!!

  DSC02736.JPG

   

  DSC02716.JPGDSC02735.JPGDSC02721.JPGDSC02723.JPGDSC02725.JPGDSC02724.JPGDSC02726.JPGDSC02727.JPGDSC02728.JPG