• Na de buitenspeeltuin, nu op stap in de binnenspeeltuin

  Op dinsdag 23 juni mochten we gaan spelen in de binnenspeeltuin. Geen spatje verveling te zien die dag!

  Ik denk dat het voor de ouders 's avonds een rustige avond was als je zag hoe ze zich volledig laten gaan hebben.

  Ik heb geprobeerd om iedereen toch eens op de foto te hebben, maar de ene kleuter bleef al een beetje dichter bij mij hangen dan de andere. Of er waren ook kleuters die spontaan vroegen om een foto van hen te nemen Lachen. Ze hebben duidelijk mijn liefde voor fotografie overgenomen ... .

   

  Sfeerfoto's kan je hier terugvinden

  SAM_0104.JPG

   

 • We gaan op schoolreis

  Bedankt aan de leerlingen van het BuSo Sint-Franciscus Roosdaal uit de klas van juf Els. Jullie hebben zeker en vast een dikke duim verdiend voor de geweldige begeleiding op jullie zorgboerderij. Een hele dikke dank je wel van alle kleuters uit de 1ste kleuterklas, bedankt om er een fijne schoolreis van te maken !!!

  schoolreis.JPG

  Meer foto's van onze schoolreis naar de zorgboerderij en de speeltuin kan je hier bekijken

 • Kleuters ontdekken fototechnologie

  Wie dacht dat ons thema techniek er op zat heeft het mis. In onze klas blijft het thema steeds actueel. Ook deze keer. De kleuters zijn het al gewoon dat er de hele tijd foto's genomen worden. Ze stellen zelfs spontaan de vraag om van hen een foto te trekken. Maar op een dag kwam er een andere vraag:"Juf mag ik nu eens een foto met jouw toestel nemen? Ik zal er eentje van jou nemen."

  Waarom zouden we hen de kans tot technologieontdekking afnemen? Hoe meer ze ontdekken op jonge leeftijd, hoe sneller ze er mee weg zijn.

  Zie hier de leuke kleuterfoto's, genomen door kleuterhanden van 4 jaar Lachen

   --> Technologiefoto's <--

  DSCN5433.JPG